Сторінки

четверг, 27 февраля 2014 г.

Дитячий альбом - для дівчинки.

Привіт! Температура за віконечком понизилась, і таки зима не збирається щось відступати... Ми далі хворіємо, кашель жахливий, завтра йдемо на рентген(((( Будемо перевіряти чи немає ускладнень. Мені від тої думки вже погано стає... Нехай дітки не хворіють! Усім бажаю здоров"я ♡ Зараз інтенсивоно вчимо англійську - сьогодні синочок не дає мені спокою. Мої мізки згадують увесь вивчений матеріал за все моє життя)) і соромно признатись - але малий мене вчить - бо слова позабувались((( Отаке підростаюче покоління)))

Альбомчик довгобуд - колись хотіла писати бібльше про нього, але щось останнім часом не хочеться багато розказувати. (( Чи то настрою нема, чи забагато слів повсякденно - і писати вже лінь... і втома таки дає своє...
Розмір альбому  20*25, 7 розворотів, можна розмістити 56 фото: 39 фото - формату 10*15, та 17 фото формату 9*13; є місце для журналінгу, конвертик для спогодів (бірочки з пологового тощо), таблиця зросту.
Фото багато, але хотілось показати в цілому.
Усім гарного дня!
ПА!

9 комментариев:

  1. Неймовірний альбомчик! Дуже насичений кольором та детальками! Лікуйтесь! Я тебе прекрасно розумію:(,бо теж мама такої ж хворобливої дівчинки. Як згадаю що нам восени до школи,то аж страшно стає.. Але все буде добре і дітки будуть здорові:)))!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Лілю, дякую!
      Ви теж бережіться! Сил вам та наснаги, головне тепер перед школою гарно літом відпочити та набратись сил.

      Удалить
  2. альбом кльовий! А тобі вистачило набору паперу? чи ти докупляла ще кілька листків?

    одужуйте! моя сьогодні теж вдома - температурить. А я на роботі, то душа не на місці...

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Людочко, тут два набори. Одного набору мало- на той час в начвності не було двох наборів, тому поєнала два різних. Наче непогано і так яскраво якось вийшло))) це папір від Echo Park - Sisters та Bundle of Joy Girl.

      ***
      тримайтесь, зараз якась така жахлива вірусняка, що хворіють практично всі...

      Удалить
    2. дуже гармоній поєднались набори. Що то - один виробник. Дуже кльово вийшло!

      ой, і не кажи... щось страшне. Сьогодні всю ніч горіла до 40 і не збивалась температура нічим. На ранок тільки легше стало. Але ми не такі простенькі, ми боремося і скоро одужаємо))

      Удалить
    3. Так, цікаво вийшло попрацювати здавалось з трішки різними дизайнами.

      *** оо ви теж температурите сильно, в нас 40 - то вже сприймається якось нормально, я б навіть сказала "спадково", в чоловіка така температура може бути реакцією на зубну біль...
      А чим збиваєш? Нам лікар порадила шоб не завантажувати ліками організм чергувати свічка - таблетка.. так наразі рятуємось...

      Удалить
    4. 40- норма? О_о... я тобі співчуваю...
      моя таблетки не п"є. У нас сироп - свічки. Але і це, і обтирання ніяк не допомагало.
      Але зараз вже набагато краще))

      Удалить
    5. таблетки теж не пив, ми їх дробимо, розбавляємо водою і так пє..
      видужуйте!

      Удалить
    6. дякую) і ви тримайтеся!)

      Удалить