Сторінки

суббота, 20 апреля 2013 г.

балачки:) і трішки весільного сезону ♥♥♥

Привіт усім, побачила дату останньої публікації і чесно кажучи злякалась))) Якраз доречною є естафета від Танічки "Три питання до рукодільниці".

Запитання від Танюшки наступні (цитую на рос. мові - сподіваюсь усі зрозуміють).
**************
1. Насколько часто вы занимаетесь любимым хобби (каждый день, раз в неделю)? Ждете заказа или скрапите, когда душе угодно?
Як часто? Та майже завжди))) Немає чіткої послідовності день/ раз в тиждень.. зазвичай беруся під настрій та вільний час, якого останнім часом конкретно не вистачає(((. Замовлень не чекаю ніколи, є - то є, немає то немає, а от душа бажає скрапити завжди)))
2. Есть ли у вас любимые производители скрапматериалов? И какие именно?
Хм.. улюблені.. то беззаперечно Тім Хольц, останнім часом "присіла" на ножі до машинок, усіх виробників не буду називати - бо їх направду багато, беру те що подобається, або те що хотіла давно придбати- тепер хочу побільше, бо хотілок багато))). Ну і сьогодні подивилась - що треба поновити папірчики, ну але то вже пізніше, наразі мій хом"ячок на "дієті".
  
3. Всегда ли вы довольны результатом своих творений?
Навіть не знаю.. тяжке запитання, я досить самокритична, але роботи різні бо настрій, відчуття різні. Знаю багато майстринь засмучуються що щось не так, але чому? сьогодні настрій один і відповідно вийшла така настроєва робота, завтра буде інший день і нові емоції. Самокритика добре - але в міру.

**************
Сподіваюсь дала вичерпні відповіді на запитання і вам вони хоч трішки сподобались. 
Не знаю чи передавти естафету - бо вона вже крутилась в блогах досить довгий час, тому я напевно на своїх відповідях/питаннях поставлю крапочку.

Ну і щоб не з пустими руцями, квіткові запрошення для чарівної нареченої Олесі, усі з квітами (багато квітів:)))).
 Усім гарних вихідних! 
Обіцяють похолодання з понеділка, ех... ловимо тепло)))
ПА!

4 комментария:

  1. Оксан, дякую за відповіді!!!
    Запрошення, як завжди, просто чарівні!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Танюш, а тобі величезне спасибі за запитання! :)

      Удалить
  2. Запрошення чудові, квітів дійсно дуже багато :) Це все для однієї пари? І в тебе такі гарні банти виходять! Я вже скількі билася, не виходять нормально!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Альбіна, так, для однієї пари, наречена захотіла квітковий мікс)) на рахунок бантиків, то навіть не знаю від чого то залежить, бажаю щоб в тебе теж вони виходили!

      Удалить