Сторінки

среда, 5 декабря 2012 г.

"Засніжені троянди" та пробудження від зимової сплячки)))

   Привіт! Не забули ще мене? Сподіваюсь що ні))) а то я давненько не показувалась... Пост назвала свій так недаремно, адже мене не було чути ... навіть не буду казати скільки.
   Тяжко мені дається закінчення року - якийсь підсумок всього приємного і не дуже. Може воно й воно на краще, стараюсь проганяти погані думки і вірю, ні, знаю! що все буде най -най:)
   Ну що ж, відійдемо від ліричного відступу)))
   "Прокидаюсь" і повертаюсь до роботи.

   Сьогодні у нас на Штампах з любов"ю стартувало  нове завдання Скрапофестиваль. Кінонатхнення №3. Детальніше про умови участі читайте у завданні. Ваші роботи чекаємо до 18 грудня.
   Я черапала натхення з фото №2. Немовірно красива сукня Кейт Бекінсейл надихнула мене на таке "зимове запрошення". Обов`язковий елемент: техніка "гарячий ембосінг".
   Фото для натхнення:  
Моя робота:
Дякую за ваші надзвичайні коментарі!
ПА!
 


10 комментариев:

  1. Ура, з поверненням!! Сумно без тебе було..
    Листівочка неймовірна - вишукана й елегантна! Браво!!
    Якщо не секрет, розкажи, як ти зробила так що пудра в серединці троянд, а не на зовнішніх пелюстках? Дужжже цікаво:) Це після тиснення заембосеного паперу вийшов такий ефект?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. дякую! я трішки по блогам гуляла - теж страшенно скучила :)

      дівчатка, на рахунок "секрету" - то прошу нікого не ображатись - але запам"ятались мені слова однієї відомої майстрині - "У каждого мастера должны быть свои секреты..." сподіваюсь ви не образились....

      Удалить
    2. ну тоді я спокійна :) дякую!!!

      Удалить
  2. ух-ти!! надзвичайно красиво! мене також цікавить як ти зробила ті квіточки))

    ОтветитьУдалить
  3. Звичайно,що все буде най-най!!!!)))Рада неймовірно тебе бачити!Повертайся)Скучили.Листівка неймовірна!Я в Штампах вчора її розглядала.Ті рози-то маска така?Цікава фактура заембошена)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. дякую, то мене так картинка надихнула, чоловік вже сміється що мені показувати нічого не можна, бо я все на папері відтворюю))) То не маска, то папка+ембосинґ. Дякую за побажання, мусимо триматись :)

      Удалить